Новина детально
27 червня 2018 р.

Чемпіоном України з регбі-5 сезону 2018 року стала команда СШ №24 з Дніпра!

23-24 червня, паралельно з чемпіонатом Європи з регбі-7 (жінки), пройшла першість України з регбі-5 серед школярів!

Цього року у змаганнях взяли участь лише п’ять команд з Рівного, Кривого Рогу, Одеси та Дніпра.

Змагання відбулися дуже емоційно, адже три команди були одного рівня, і було важко визначити місця.

Вперше команда з Дніпра взяла участь у змаганнях і була загадкою для усіх, адже до цього часу ніхто не знав рівень цього колективу. Але вже в середині змагань команда СШ №24 робить сенсацію і перемагає команду з Одеси.

За результатами чемпіонату гравці СШ №24 з Дніпра зайняли перше місце і стали Чемпіонами України з регбі-5 серед школярів 2007-2008 рр..

Друге місце посіла команда СШ №69 м. Одеса. Третю сходинку зайняла команда СШ №86 м. Одеса. Четверта команда – школа №119 м. Кривий Ріг, і Рівне посідає 5-е місце.

Кожен гравець отримав в подарунок футболку чемпіонату та можливість повболівати за жіночу збірну України з регбі-7 на Чемпіонаті Європи, що проходив паралельно. 

Після змагань на стадіоні, де проходив Чемпіонат Європи, відбулось і нагородження команд, під час якого президент Федерації Регбі України Баженков Євген Володимирович та президент обласної федерації регбі м. Дніпра Давидов Денис Михайлович особисто вручили нагороди призерам.

Федерація регбі України висловлює подяку Комітету фізичної культури і спорту Міністерства освіти і науки України, а саме Стеценку Вадиму Григоровичу за допомогу в підготовці та організації Чемпіонату України, а також начальнику Дніпропетровського комітету фізичної культури і спорту Міністерства освіти і науки України Бурі Євгену Олександровичу.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції