Новина детально
06 липня 2018 р.

Вадим Сівак – найкращий регбіст України на ЧЄ-2018 з регбі-7

1-го липня у литовському Шауляї завершився заключний тур першості Європи з регбі-7 у дивізіоні «Трофі».

Українська збірна своїми виступами не потішила, але у хмельничан був свій привід для радощів. Регбіст національної збірної Вадим Сівак став найкращим гравцем України.

Нагорода «Кращий гравець» вручається найкориснішим спортсменам, при цьому враховується низка показників, такі як набір очок, створення результативних моментів і т.д. Отже, нагорода знайшла свого героя. Знайшли його й ми, щоб задати кілька питань.

- Перш за все, вітаємо з почесною відзнакою. Здивувалися, коли отримали звання кращого гравця України?

- Дякую за привітання. Чесно кажучи, я зовсім не очікував отримати цю нагороду, та і взагалі не думав про неї. Тим не менш, це стало дуже приємним сюрпризом.

- Оцініть виступ команди у турі.

- На жаль, команда приїхала в Литву далеко не оптимальним складом. Та навіть у такому складі ми виступили нижче своїх можливостей.

- Ви чемпіон Європи, володар звання кращого гравця збірної. Яку наступну мету ставите перед собою?

- Насправді, стати кращим гравцем збірної не було поставлено за мету. Я виходив на поле та докладав там максимум зусиль, і робив все можливе для найкращого виступу команди. А нагорода прийшла сама по собі.

- Як ставитесь до подібних нагород? Вас вони мотивують?

- Звичайно, такі речі мотивують та заряджають позитивними емоціями.

- Ви гравець національної збірної, хмельницького клубу “Evolution 7’s”. Для вас регбі грає велику роль, а яке ваше життя поза спортом?

- Звичайно, регбі займає велику частину мого життя, та як кажуть «не спортом єдиним». Я студент 2-го курсу Хмельницького національного університету, навчаюсь на фізичного реабілітолога. Чесно кажучи, більшість моїх інтересів пов’язані саме зі спортом, але є багато інших речей, якими цікавлюся. Останнім часом захопився книжками. Зараз, наприклад, читаю Дена Брауна.

rugbykm.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха