Новина детально
12 серпня 2020 р.

РК «КИЇВСЬКІ СОКОЛИ»: СПОРТИВНІ ЗБОРИ НА БЕРЕЗІ ЧОРНОГО МОРЯ ТА ОФІЦІЙНА ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ СЕРТИФІКАТАМИ ДОСЯГНЕНЬ

На дітей-регбістів у таборі, де відбувалися збори, одразу звернули увагу. До нас приходили не лише подивитися, а й домовитися про майстер-клас.

Цьогоріч учасниками спортивно-оздоровчих зборів стали РК «Київські соколи», ФК «Лівий берег», а також «Житомирські соколи», учні ЗОШ І-ІІІ ст. #28.

Після завершення зборів на березі Чорного моря спортсмени отримали свої перші сертифікати досягнень "Інтенсив з регбі" обсягом 34 академічні години. А офіційна церемонія нагородження відбулася на березі Чорного моря.

Тренування відбувалися тричі на день під керівництвом двох тренерів Максима Більмовича та Павла Рожкова, а також діти стали учасниками насиченого та цікавого дозвілля.

Цілі, які ставили перед собою організатори табору - президент РК «Київські соколи» Роман Горностай, спортивний директор РК «Київські соколи» Олег Сморчков та прес-аташе клубу Оксана Скляренко - досягнуті. Діти отримали позитивні емоції і під час тренувань, і під час пізнавального дозвілля. Також була можливість долучитися до патріотичного виховання через вивчення стрілецьких пісень.

А несподіванкою для усіх учасників стало те, що нам вдалося запалити дух регбі у дітей, які до перебування у SUMMER RUGBY CAMP були футболістами, а тепер діти виявили бажання поєднувати і футбол, і регбі.

Популяризація регбі—це теж одне із завдань РК «Київські соколи».

Rugby club «KYIV Falcons»/ Регбійний клуб «Київські Соколи»

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»