Новина детально
26 жовтня 2016 р.

Олег Косарев: "В суботу дуже хочемо порадувати наших уболівальників!"

Вже в найближчу суботу найтитулованіший регбійний клуб України - харківський "Олімп" може поповнити свою колекцію трофеїв. Про майбутню зустріч з одвічним суперником харків'ян - одеським "Кредо" - прес-служба "Олімпу" поспілкувалася з кращим бомбардиром вітчизняного чемпіонату - Олегом Косаревим.

Чого чекаєте від суботньої зустрічі, кращий бомбардир чемпіонату України?

Чекаю дуже впертої боротьби. Наш суперник - одеське "Кредо" завжди намагається боротися до кінця, і цей матч не стане виключенням. Їм треба буде обов'язково виправлятися перед своїми уболівальниками за поразку в Одесі. У свою чергу, ми обіцяємо, що поїздка в Харків для них прогулянкою не стане.

Як команда налаштовується на майбутню гру?

Наш тренерський штаб постійно ставить перед нами завдання вигравати в кожному матчі. Незалежно від суперника і не дивлячись ні на що ми гратимемо тільки на перемогу, показуватимемо красиве регбі. Що стосується нашого головного завдання, то ми дуже хочемо порадувати своїх уболівальників.

Матч з "Кредо" - єдина гра, для якої команді не потрібна мотивація?

На жаль, на даний момент рівень чемпіонату України такий, що у нас є тільки один суперник - "Кредо". Інші команди не складають конкуренції, а тому ми сверхмотивированы на матч з одеситами.

Наскільки важлива підтримка уболівальників для команди, особливо в таких - фінальних іграх?

Як то кажуть, удома і стіни допомагають, тому підтримка фанів, рідних і близьких людей дуже важлива для нас. Користуючись нагодою, хотів би запросити усіх уболівальників на фінальний матч цього сезону. Приходьте підтримати команду в суботу в 14:00 на стадіон " ХТЗ". Матч обіцяє бути цікавим!

rcolimp.com.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха