Новина детально
06 березня 2021 р.

В Ірпені обрано нового очільника Федерації регбі Київської області

Сьогодні в Ірпені пройшла звітно-виборча конференція Федерації регбі Київської області, де новим очільником було обрано Віталія Краснодемського, який народився і виріс в Ірпені і де починав свій шлях у регбі.

Як відомо, до цього чотири роки посаду президента ФРКО обіймав Сергій Брюзгін, який сьогодні по-дружньому потис своєму колезі руку і побажав плідно працювати і розвивати цей вид спорту на Київщині!

У роботі конференції участь взяли Володимир Тарасов — директор Ірпінської ДЮСШ, член виконкому ФРКО, голова Комітету з організації та проведення змагань ФРУ — В’ячеслав Калитенко, Сергій Брюзгін — президент ФРКО (2012-2016 рр., 2017-2021 рр.), виконавчий директор ФРУ — Олександр Власюк, Ігор Малинський — голова відділення НОК України у Київській області, а також очільник Ірпеня — Олександр Маркушин, який з напутніми словами привітав учасників цього заходу перед початком роботи конференції ФРКО і під час поздоровлення новообраного президента ФРКО.

noc.org.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха