Новина детально
17 березня 2018 р.

Давид Кікнадзе: «Ми дуже добре попрацювали з одеськими колегами»

У п'ятницю, 16 березня, в Одесі відбулася перша частина майстер-класу під керівництвом тренера збірної Грузії (U20) та грузинської Академії регбі Давида Кікнадзе.

У майстер-класі взяли участь тренери одеських шкіл «Анатра» ОДЮСШ та «Лідерс».

Давид Кікнадзе, тренер збірної Грузії (U20), керівник семінару:

«Головна тема нашого майстер-класу «Гра ногою» і пов'язані з цією темою техніка, планування, стратегія і тактика гри. Особливу увагу я намагався звертати на той аспект, що регбі, найвищою мірою, колективна гра, тому всі дії пов'язані з роботою того хто б'є повинні бути заплановані з урахуванням використання можливостей всіх гравців на полі. В якості конкретних завдань ми розглядали рішення задачі щодо виведення м'яча з 22-метрової зони в аут стандартними і нестандартними способами. Ми дуже добре попрацювали з одеськими колегами, в дуже дружній, творчій і робочій атмосфері».

Тетяна Кулакова, тренер школи «Анатра»:

«Враження від майстер-класу тільки позитивні. Такі заняття нам дуже потрібні, оскільки дозволяють нам поглянути на багато речей під іншим кутом, змінюють наше уявлення про деякі аспекти гри».

Анатолій Шушпанов, тренер ОДЮСШ:

«В першу чергу хочу відзначити те, як організований і проводиться майстер-клас. Матеріал подається дуже просто і в доступній формі, так що ні для кого для із учасників не залишається незрозумілих моментів. Завдяки майстер-класу ми можемо оцінити, здавалося б, добре відомі речі з несподіваного боку, так би мовити, поміняти ракурс свого сприйняття стандартних начебто ситуацій. Думаю, що працюючи над завданнями Давида, нам вдалося виробити рішення, реально застосовні в ігрових ситуаціях».

Михайло Чишко, тренер школи «Лідерс»:

«Для нас такі семінари дуже корисні. Коли приїжджають поділитися своїм досвідом тренери з Грузії, де рівень регбі набагато вище, ніж у нас, ми отримуємо масу корисної інформації та навичок, якими потім ділимося вже зі своїми вихованцям. Плюс до всього багато тренерів самі є діючими гравцями, як я, наприклад. Багато що з отриманого на таких майстер-класах та семінарах ми потім використовуємо у власній підготовці».

Програма майстер-класів розрахована на три дні і включає в себе, крім теорії, практичні заняття за участю вихованців одеських шкіл.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського