Новина детально
10 листопада 2016 р.

Одеські тренери проходять курс підвищення кваліфікації

У Південній Пальмірі стартував тижневий курс другого рівня World Rugby під керівництвом міжнародного фахівця Гії Чумбурідзе.

Адміністратор дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста Микола Делієргієв розповів про мету курсу: "Вже другий раз цього року усі тренери дитячо-юнацьких шкіл проходять навчання за програмою World Rugby. На зайняттях вивчаються усі аспекти і цінності регбі. До уваги береться все, починаючи від розуміння духу гри, до аналізу і організації тренувального процесу, виконання кожної вправи і виступу під час ігор".

"Після весняного семінару помітні якісні зміни в підході до роботи і зайняттях. Тренери впроваджують нову техніку роботи з дітьми у свої тренування. Змінюється не лише процес, але відношення і світогляд, який застосовується в навчанні юних спортсменів. Результат матчів і турнірів відходить на інший план, головне прищепити дітям цінності регбі і звичайно ж навчити основним технічним і тактичним аспектам цього виду спорту".

Гія Чумбурідзе співпрацює з освітньою програмою Одеського Регбійного Союзу упродовж багатьох років, а в 2007 році під керівництвом грузинського фахівця "КРЕДО-1963" єдиний раз став чемпіоном України з регбі.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського