Новина детально
28 серпня 2018 р.

Олег Етнарович: «Ця подія мотивує гравців і тренерів не зациклюватися на перемогу»

Глава Федерації регбі Одеської області розповів про фестиваль дитячого регбі, який відбувся 26 серпня в селищі Котовського.

«З 2009 року наша федерація вибрала пріоритет зробити регбі масовим, і побачили таку можливість ми саме в дитячо-юнацькому спорті. За цей час удвічі збільшилася кількість дитячих спортивних шкіл, а число що займаються досягло п'ятисот чоловік. Це дає можливість проводити на регулярній основі турніри, в яких беруть участь по шість і більше команд, що мають однаковий вік.

Такі змагання ми усвідомлено проводимо в форматі фестивалів, тобто без фіксації переможців і переможених. Абсолютно всі, хто взяв участь, вважаються чемпіонами. Це мотивує гравців і тренерів не зациклюватися на перемогу будь-якою ціною, і дає можливість отримати задоволення від гри абсолютно всім дітям.

Ми раді, що такі фестивалі привертають команди з інших міст, і вдячні Федерації регбі Хмельницької області, від якої приїхали колективи двох вікових груп. Я впевнений, це пішло всім на користь.

Особливо радує, що у нас є можливість проводити змагання на сучасних ігрових стадіонах. Міська влада Одеси займається масштабними роботами щодо поліпшення матеріальної бази шкіл: за три роки нові стадіони з'явилися в 45 з них, і школа №73 - затяте тому підтвердження. Я впевнений, що з кожним роком наші фестивалі проводитимуться все частіше, і стануть більш масштабними».

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»