Новина детально
14 листопада 2017 р.

У Хмельницькому може з’явитися база підготовки регбістів

По закінченню регбійного сезону голова Федерації регбі Хмельницької області Олег Плахотнюк зустрівся з міським головою Олександром Симчишиним – поговорили про життя, про регбі, про минулі та майбутні перемоги.

Після завершальної гри сезону регбійна команда «Поділля» привезла до рідного міста Amber Cup – міжнародний трофей, який став не єдиним здобутком хмельничан у цьому сезоні. Срібні медалі чемпіонату України, міжнародні Кубки, перемога у турнірі з пляжного регбі, дебют хмельничан у національній збірній, чемпіон Європи у складі РК «Поділля», чемпіонство України юнацької команди, здобутки ветеранів – ці та інші перемоги зробили цей сезон найуспішнішим в історії регбі Хмельниччини. 

Мету на наступний сезон визначено

Зупинятися на досягнутому ніхто не збирається – це не притаманно представникам цього виду спорту. Головною метою минулого сезону була боротьба за чемпіонство. Її досягнуто – хмельничани впевнено вийшли до фіналу, де не були хлопчиками для биття, як того очікували суперники. При обговоренні цілей на наступний сезон Олександр Симчишин та Олег Плахотнюк спільно поставили перед командою максимальну мету. Настав час не просто боротися за чемпіонство, а здобувати його.

Що потрібно для перемог у майбутньому

Олег Плахотнюк зазначив, що для якісного кроку вперед потрібно забезпечити належні умови для тренувань. Щоб до початку сезону, який стартує в квітні, спортсмени підійшли у найкращих кондиціях, потрібні регулярні та якісні тренування у січні, лютому та березні. На жаль, наш клімат не дозволяє повноцінно готуватися до ігор. Занадто низька температура та банальна відсутність місць для тренувань у цей період виключають підготовку як таку. Команди сподіваються, що влада посприяє в організації виїзних зборів та участі у закордонних змаганнях.

Нова ініціатива мера

Враховуючи численні здобутки та темпи розвитку цього виду спорту у нашому місті, Олександр Симчишин запропонував створити у Хмельницькому базу з підготовки регбістів, яка буде включати ігрове поле з трибунами, тренажерну залу, кабінет для теоретичної підготовки та інше. Сподіваємося, що така ініціатива міського голови реалізується у найближчому майбутньому, і серед хмельничан побільшає чемпіонів та просто справжніх чоловіків.

rugbykm.com 

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського