Новина детально
10 листопада 2017 р.

Губернатор Харківщини привітала РК «Олімп» із «золотим» спортивним сезоном

Губернатор Юлія Світлична привітала спортсменів із завоюванням всіх національних трофеїв - в нинішньому сезоні колектив з Першої столиці став переможцем чемпіонатів країни з регбі-7 і регбі-15, а також завоював обидва Кубка України. Світлична зазначила важливе значення успіхів «Олімпу» для іміджу регіону, а також побажала клубу досягти нових вершин.

«Багато харків'ян уважно стежили за вашими результатами, підтримували «Олімп». І ви зуміли виправдати всі очікування. Спасибі за мужність, характер і спортивну злість, - сказала губернатор. - Найважливішу роль зіграли талант, характер і бійцівські якості кожного з вас. Все це повинен роздивитися тренер, щоб допомогти досягти потрібний результат. І, звичайно ж, високі рубежі вимагають серйозної підтримки, яку ви відчуваєте з боку президента вашого клубу.

Приємно усвідомлювати, що кістяк збірної складають саме харків'яни. Всі ми пишаємося «Олімпом», який є лідером України, а також показує свій клас на європейському рівні. Сподіваємося, немає ніяких перешкод для завоювання нових вершин. У вас і назва відповідна - ви повинні весь час підвищувати планку, щоб дістатися до «Олімпу».

Потім слово взяв президент «Олімпу» Олександр Ярославський: «Спасибі Юлії Олександрівні, що приділяє увагу «Олімпу» і спорту в Харківській області. Я пишаюся тим, що наша команда вже стала певним брендом. За ті 13 років, поки займаємося цим проектом, ми жодного разу не програли. Завжди налаштовувалися таким чином: якщо за щось берешся - повинен перемагати. Від щирого серця вас вітаю. Бажаю, щоб травми обходили стороною, а в сім'ях завжди був порядок».

Ярославський і Світлична подарували спортсменам пам'ятні годинники, які допоможуть спортсменам планувати оптимальне тренування, бити свої рекорди і відстежувати щоденну фізичну форму під керуванням GPS (до слова, відомий боксер Конор Макгрегор перед боєм з Мейвейзером відстежував свою фізичну форму саме з таким годинником). Крім того, команді вручили символічний кубок, на якому вказані всі золоті сезони колективу. А регбісти презентували губернатору футболку збірної України зі своїми автографами, запросивши на найближчі матчі.

- Дякую за такий кубок - дуже гарний трофей. Сьогоднішня зустріч подарувала нам приємні емоції. Завдяки цій допомозі ми і пишемо українську історію регбі. Намагаємося якомога вище нести наш прапор, триматися на цій вершині, щоб відповідати нашій назві, - підкреслив головний тренер РК «Олімп» Валерій Кочанов.

Нагадаємо, «Олімп» є найтитулованішим регбійний клубом України. На його рахунку 13 чемпіонств з регбі-15, а також вісім перемог у першості з регбі-7. П'ять разів слобожани ставали володарями Кубка України з регбі-7 і ще дев'ять разів - з регбі-15.

terrikon.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»