Новина детально
21 березня 2021 р.

Вихованці РК «Київські Соколи» та РК «Гарт» (Дмитрівка) в двох тестових матчах визначили найсильнішого (ФОТО)

Вчора команда РК «Київські Соколи» 2008/2009 років народження провела два тестові матчі з командою РК «Гарт» (Дмитрівка) 2007/2008 років народження.

Незважаючи на прохолодну погоду, на полі було спекотно! Точилася справжня чоловіча боротьба, і ніхто не хотів поступатися.

Все ж таки різниця у віці та перевага у фізичних габаритах дозволила гравцям з РК «Гарт» двічі святкувати перемогу 30:10 та 35:15.

Тренер соколят Павло Рожков після поєдинку в цілому був задоволений грою команди та дав наступний коментар: «Пару слів про матч. По-перше, всім Респект! Ми грали з командою, яка на рік старша за нас, але дали хороший бій в захисті - особливо наші захвати – шикарно попрацювали!

По-друге, вітаю з дебютом ще одних братів Ярослава та Володимира – чудово проявили себе, незважаючи на те, що вони молодші на 3 роки - просто як Леви боролися! По захисту - 5/5. По нападу ставлю нам 2/5. Підбадьорте чоловіків! Вони дійсно круто сьогодні грали! Це перша гра, тому все попереду. Побільше матчів і буде більше результату! Як тренер, я побачив над чим потрібно попрацювати».

Також дякуємо гравцям та команді РК «Гарт» та їх тренеру Сергію Равлюку за чудову гру.

Особлива подяка тренеру ГК «Рембаза» Віталію Олефіренку за якісне та об’єктивне суддівство!

Rugby club KYIV Falcons/ Регбійний клуб Київські Соколи

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського