Новина детально
28 червня 2020 р.

Чемпіонат України: як справи у киян?

Про підготовку до нового сезону столичних команд.

«Антарес»: «Продовжуємо тренуватися тричі на тиждень, роблячи акцент на ігрову практику. Регбі цьогоріч було дуже мало, тому, звичайно, з нетерпінням чекаємо старту чемпіонату України з регбі-7, в якому плануємо брати участь. На жаль, існує ймовірність того, що він так і не почнеться, враховуючи, що все рухається до другої хвилі коронавірусу і кількість хворих збільшується. Повторюся, нам би дуже хотілося, щоб сезон стартував, всі скучили за іграми, але є побоювання, що все може перенестися на 2021 рік», - повідомив Віталій Примак, асистент головного тренера «Антареса».

«Політехнік»: «Протягом двох останніх тижнів тренуємося двічі на тиждень і по суботах граємо в пляжне регбі. На даний момент просто підтримуємо форму, а вже з кінця липня - початок серпня будемо готуватися до старту чемпіонату України з регбі-7. Дуже хочеться, щоб першість країни все ж відбулася, нехай і в скороченому форматі», - розповів наставник «політеху» Олександр Коровін.

«Ребелз»: «Тренуємося поки в звичайному режимі, як тільки це стало можливо. Проводимо тренування три рази на тиждень на полі та плюс одне заняття на піску. В основному займаємося техніко-тактичною підготовкою і, сподіваємося, на старт чемпіонату восени», - поділився граючий тренер «Ребелз» Андрій Бєлоусов.

rugger.info

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського