Новина детально
25 червня 2020 р.

#Здорові разом (#HEALTHYTogether)

В Олімпійський день, 23 червня 2020 року, Міжнародний Олімпійський Комітет, Організація Об'єднаних Націй і Всесвітня Організація Охорони Здоров'я починають партнерство, щоб спонукати окремих людей і громади в усьому світі вжити заходів, щоб ми всі могли бути здоровими разом (#HEALTHYTogether).

Найближчими тижнями спортсмени-олімпійці будуть допомагати доносити важливу інформацію з охорони здоров'я, надихаючи людей на прийняття чи продовження поведінки, яка стримуватиме пандемію, і надавати ресурси, що сприяють фізичному і психічному здоров'ю.

Використовуючи тему «Здорові разом», партнери і спортсмени будуть висвітлювати колективні зусилля і глобальне співробітництво, необхідні для зменшення поширення і впливу COVID-19.

Президент МОК Томас Бах сказав: «Спорт може врятувати життя. За останні кілька місяців ми побачили, наскільки важливі спорт і фізична активність для здоров'я і благополуччя. Працюючи разом з ВООЗ і Організацією Об'єднаних Націй, ми можемо зробити ще один крок разом. Спортсмени-олімпійці поділяться інформацією і кращими практиками, які потрібні світу зараз».

Протягом останніх шести місяців пандемія COVID-19 вплинула на кожен куточок земної кулі і на кожен аспект нашого життя, привносячи з собою невпевненість, страхи і проблеми, які вимагають терпіння і наполегливості для подолання. Світ шукає глобальні інституції для спільної роботи і лідерів для надання надійної, достовірної інформації з джерел, яким вони довіряють. Олімпійські спортсмени можуть бути довіреними вісниками цієї інформації.

Тедрос Аданом, генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я, прокоментував: «Ми раді співпрацювати з Міжнародним Олімпійським Комітетом в поширенні важливих повідомлень про здоров'я, які будуть рятувати життя. Олімпійці допоможуть нам відстоювати здорове населення для того, щоб забезпечити, що люди будуть такими ж стійкими, якими повинні бути і наші системи охорони здоров'я, щоб боротися з COVID-19».

Антоніу Гутерріш, генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй, додав: «За цей час безпрецедентних викликів і змін - від пандемії COVID-19 до триваючої боротьби за расову та соціальну справедливість і кліматичної кризи - ніколи не було більш масштабної потреби в глобальній солідарності та надії. Олімпійський рух і його атлети завжди виявляли найкраще в людстві, і Організація Об'єднаних Націй рада працювати з Міжнародним Олімпійським Комітетом та Всесвітньою організацією охорони здоров'я, закликаючи людей у всьому світі об'єднуватися і бути здоровими разом (#НEALTHYTogether)».

З розвитком пандемії, коли країни в усьому світі стикаються з різними стадіями спалахів і одужання, глобальне партнерство буде діяти локально через голоси олімпійських атлетів - голоси, які символізують наполегливість, відданість справі і витривалість - якості, які потрібні всім людям під час цього виклику в сфері охорони здоров'я. Ці три організації співпрацюватимуть з місцевими органами охорони здоров'я для обміну рекомендаціями щодо охорони здоров'я та ресурсами, які інформуватимуть людей та надаватимуть їм можливість вживати відповідних дій та запобіжних заходів. Всесвітня організація охорони здоров'я працюватиме з атлетами, щоб донести важливу інформацію до населення в місцях, де вони живуть і де умови можуть відрізнятися залежно від цифрових платформ.

Оскільки COVID-19 викликає зміни в наших повсякденних обов’язках і повсякденному житті - від того, як ми взаємодіємо з іншими людьми, до того, як ми рухаємося і займаємося фізичними вправами, - ми повинні приділяти увагу своєму психічному і фізичному здоров'ю і допомагати іншим, які можуть потребувати додаткової підтримки. Працюючи разом, мета партнерства в Олімпійський день і кожен день - залишатися здоровими разом.

noc-ukr.org

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського