Новина детально
10 квітня 2021 р.

ПЕРЕМОГА ДО ДНЯ ВИЗВОЛЕННЯ ОДЕСИ: «КРЕДО-1963» ОБІГРАВ КИЇВСЬКИЙ «ПОЛІТЕХНІК»

Сьогодні на одеському стадіоні «Академія Спорту» відбувся матч 2-го туру чоловічої Суперліги: «КРЕДО-1963» приймав новачка «еліти» київський «Політехнік».

Для киян цей поєдинок був першим в новому сезоні. Гості з перших же хвилин показали господарям, що мають намір боротися за очки. І в першому таймі «КРЕДО» було дуже-дуже непросто.

Одесити швидко відкрили рахунок завдяки точному штрафному Миколи Делієргієва, потім Євген Залевський відзначився спробою (8:0).

Здавалося, більш досвідчені підопічні Дмитра Федишина зуміють розвинути свій успіх і закрити всі питання ще в першому таймі, але куди там! Микола Делієргієв на 15-й хвилині отримав попередження, в результаті чого його команда протягом десяти хвилин грала в меншості. «Політехнік» в цей час дав «червоним» солідний бій, мало в чому поступався віце-чемпіону України, що і вилилося спочатку в спробу Ростислава Кутраня, а потім і в штрафний Дениса Азанова. Як наслідок - нічия 8:8 після закінчення першої половини зустрічі.

Напруженим вийшов і другий тайм, однак і «КРЕДО» провів його куди могутніше, ніж перший. Тут і швидка спроба Романа Кулаківського, і «підкріплююча» спроба від Руслана Безуглого - 18:8.

Якби Микола Делієргієв вдало пробив всі реалізації, то інтрига в поєдинку «померла» б задовго до фінального свистка, але всякий раз м'яч пролітав в лічених сантиметрах від стійок, а одного разу навіть вдарився в каркас воріт.

В середині другого тайму «Політехнік», включивши максимальні оберти, зумів скоротити відставання завдяки «заносу» Сергія Лютого та реалізації Азанова - 18:15, але це все, на що вистачило киян.

Кінцівку значно впевненіше у всіх сенсах провели «кредівці», в складі яких з'явилося безліч юних гравців. Одесити в ті хвилини грали швидше, виглядали «свіжіше» і більш технічно. Гості ж, навпаки, помітно «підсіли» фізично, все частіше залишали вільні зони в своїй обороні, ніж підопічні Дмитра Федишина та скористалися: Іван Сурков і Максим Котляров записали на свій рахунок по спробі, а Микола Делієргієв - штрафний і реалізацію.

У підсумку - 33:15, заслужена, але непроста перемога «КРЕДО-1963», який, таким чином, привітав одеситів з Днем визволення Одеси від фашистських загарбників.

Додамо, що одеський клуб переміг з бонусом (п'ять спроб проти двох у суперника) і очолив турнірну таблицю Суперліги після двох зіграних матчів.

Відзначимо, що наступний поєдинок «кредівці» знову проведуть у рідній Одесі, але номінально на виїзді: «червоні» проведуть матч з іншим «Політехніком» - одеським. Перше «одеське дербі» сезону пройде в суботу, 17 квітня.

Статистика:

КРЕДО-1963 (Одеса) - ПОЛІТЕХНІК (Київ) - 33:15 (8:8)

10 квітня 2021 року. Одеса. Академія Спорту.

Спроби: Євген Залевський, 13 ', Роман Кулаківський, 43', Руслан Безуглий, 51 ', Іван Сурков, 69', Максим Котляров, 75 '- Ростислав Кутрань, 28', Сергій Лютий, 63 '.

Реалізації: Микола Делієргієв, 69 '- Денис Азанов, 63'.

Штрафні: Микола Делієргієв, 2 ', 64' - Денис Азанов, 40+ '.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха