Новина детально
22 квітня 2021 р.

Вдалий виступ дебютанта Вищої ліги Чемпіонату України з регбі-7 - «КСК-ДЮСШ Ірпінь»!

Вдалий виступ дебютанта Вищої ліги Чемпіонату України з регбі-7 - команди «КСК-ДЮСШ Ірпінь» стало для всієї регбійний громадськості України несподіваним відкриттям: серед досвідчених старожилів цього турніру наші молоді гравці не виглядали «хлопчиками для биття». На нас поглядали з усмішкою, мовляв, ось зараз ми Вас і перевіримо на міцність в прямому і переносному сенсі!

Зустріли нас «за одягом». Прекрасно екіпірована команда виглядала дуже презентабельно! Молодь рвалася в бій, та так завзято, що в пориві боротьби, ми іноді діяли на межі фолу. Судді правильно відправляли надмірно гарячі голови на 2-х хвилинний відпочинок. Звичайно, це порушення ігрової дисципліни, адже залишилися на полі гравці повинні були працювати за себе і за того хлопця ... Але все це ігровий досвід, якого нам, на жаль, не вистачало. І пандемічні обмеження, і відсутність спарингів, тренування дистанційно ... Рік був, звичайно, для всіх важкий і незвичний.

Зимовий підготовчий період на базі Ірпінської ДЮСШ, в тренажерному залі приніс певні успіхи у фізичній підготовці гравців.

Весняні тренування на ігровому полі дозволили удосконалювати тактичну готовність команди, награвати технічні комбінації, ліпити зіграну команду.

Торішнє друге місце в Першій Лізі Чемпіонату України з регбі-7 заохотило регбістів «КСК-ДЮСШ Ірпінь».

Було прийнято рішення виступати у Вищій Лізі, де боротися за призові місця. Хороші амбіції при хорошій відвідуваності тренувань, нарощуванні навантажень, награність складу.

На Перший тур Чемпіонату України в м Одеса 18 квітня ми їхали боротися в кожній грі, використовуючи наші досягнення в підготовці.

У відкритому турнірі I туру Вищої Ліги виступало 7 команд України: Збірна м. Одеси, Дніпро, Ужгород, Харків, Івано-Франківськ, Київ, КСК-ДЮСШ Ірпінь і команда з м. Кишинева (Молдова).

За жеребкуванням першими нашими суперниками була команда «Станіславів» Івано-Франківськ- старожил Вищої ліги. Наша перемога з рахунком 38:7 була переконливою.

Друга гра з досвідченими дніпрянами також принесла нам заслужену перемогу - 36:14.

Збірна команда з Молдови сподівалася покарати нас за зухвалість. Гра була жорстка, чоловіча з обопільними вилученнями гарячих хлопців. Один раз на полі залишалося всього 5 наших бійців !!! Так, довелося попотіти у всіх сенсах ... Ось що значить правильна організація гри без порушень. Це, звичайно, корисний урок на майбутнє! Але, як і раніше, бойовий настрій команди приніс заслужений успіх з рахунком 29:0.

Тепер перед тренерським складом стояла нелегка задача «приземлити» переможців. Вказавши на помилки тактичного і технічного плану ряду гравців і команди в цілому. Особливий акцент був зроблений на чітке виконання установок на гру, дотримання дисципліни. Часто, після перемог паморочиться голова, необхідно відразу остудити запал і грати в свою гру.

Гідний приклад грамотного відношення до справи показав досвідчений гравець, нині граючий тренер команди, керівник Київської обласної федерації регбі Віталій Краснодемський. Його самовіддана гра і організація атак (26 очок!!!) прикрасили виступ «КСК-ДЮСШ Ірпінь». Успіхів йому на цій нелегкій ниві!

Фінал звів нас з найдосвідченішою командою турніру - збірною м. Одеси.

Наша біла заздрість: в Одесі багато років успішно функціонує Академія регбі, де виховуються покоління регбістів, починаючи з 7-річного віку. Простір для відбору відкритий. У школах міста введено уроки регбі, 15 тренерів працюють з резервом професійної команди «Кредо-63». Прекрасна тренувальна та ігрова база (два трав'яних поля (!!!) - це мрія!

Але, геть авторитети! Ми вийшли в повній бойовій готовності. Перший тайм 17:7. У хлопців «сверблять» руки до спроб. Нерви іноді здають ... вилучення в обох команд ... Другий тайм був схожий на шквал, незважаючи на наші помилки повний розгром грандів - 44:7. Ми зробили заявку на перемогу в Турнірі! «Команда КСК-ДЮСШ Ірпінь» налаштована грати в колективне атакуюче регбі. Про це говорить, як співвідношення здійснених і пропущених спроб (25:4), так і те, що з 13-ти заявлених на тур гравців, 11 чоловік успішно завершували наші атаки!

Далі тільки робота і нарощування темпу. Є над чим подумати і зробити аналіз виступів. Восени II фінальний тур. Попереду навчально-тренувальні збори (найбільш плідний етап підготовки команди!). Спасибі ВСІМ, хто бере активну участь у житті команди і сприяє її успіхом. Постараємося Вас не підвести!

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха