Новина детально
18 листопада 2017 р.

Олена Чеботар: «На полі відчувається єдність колективу»

Капітан одеської «Отради» Олена Чеботар поділилася враженнями від минулого сезону.

«Сезон-2017 для нас вважається вдалим. Ми захистили титул чемпіонок України, виграли Кубок країни - другий за значимістю трофей. Хотілося б відзначити роботу тренерського складу і дівчат. Завдяки цілеспрямованості і підтримки один одного, на полі відчувається єдність колективу, особливо це проявилося на Кубку - був дуже цікавий фінал».

«Аналізуючи виступи команди, на мій погляд, ми перевершуємо суперників в тактичному плані. Якщо фізична підготовка приблизно на одному рівні у всіх учасників національної першості, то тактика відрізняється кардинально. У цьому заслуга нашого тренерського складу. У всіх команд свій стиль гри. Наше завдання - підібрати потрібний ключ».

«У «Отради» своєрідна манера гри. Я б сказала у нас «особливий» стиль. Ми завжди різні. З одними командами - граємо більш відкрито, з іншими - притримуємо козир на фінал матчу».

«Найбільше подобається змагатися на виїзді - діємо більш вільно, плюс до цього поїздка об'єднує і згуртовує колектив ще більше. Найбільше запам'ятався ігровий день в Харкові під час божевільного зливи. Незважаючи на маленьку різницю в рахунках, емоції отримали неймовірні».

«Наступного сезону завдання залишаються незмінними - захист титулу чемпіонок України і перемога в Кубку, тому на нас очікує важка зимова підготовка».

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха