Новина детально
17 грудня 2018 р.

Андрій Лещенко – новий президент Федерації регбі Хмельницької області

12 грудня у Хмельницькому відбулася звітного-виборча конференція Федерації регбі Хмельницької області.

У присутності членів федерації, президент Плахотнюк Олег дав звіт за 2018-й рік щодо участі дитячих та дорослих команд області у чемпіонатах та кубках України.

За результатами виступів за цей рік дві дитячо-юнацьких команди стали чемпіонами України (2005-2006 рр. та 2007 р. і молодші), тренер - Олександр Мігунов.

Флагман Хмельницького – регбійний клуб «Поділля» другий рік поспіль здобув срібні медалі у чемпіонаті України з регбі-15.

Представник Хмельниччини з Олімпійського виду регбі – регбі-7, третій рік поспіль став срібним призером чемпіонату України та фіналістом Кубка України! Тренер - Олександр Мігунов, допомагали Андрій Лещенко та Сергій Янчій.

Кілька гравців хмельницьких команд (Сівак Вадим, Кузнєцов Віталій, Валюс Олег, Янчій Сергій, Снісаренко Ігор, Шакура Андрій, Кулик Артем, Орін Андрій) взяли участь в чемпіонаті Європи з регбі у складі національної збірної команди України.

Звіт федерації було визнано позитивним, адже здобутків багато.

Окрім чемпіонатів та кубків України, хмельницькі команди брали участь в міжнародних турнірах, і так само мають дуже багато здобутків, особливо дитячі команди («Буревісник») та команда Evolution Sevens.

Наприкінці конференції президент ФРХО Плахотнюк Олег зняв з себе повноваження очільника федерації, та були призначені вибори нового президента.

При переважній більшості голосів перемогу одержав Лещенко Андрій, якого і було призначено президентом Федерації регбі Хмельницької області на наступні п’ять років.

Головним тренером було призначено Квасницю Олега, адміністратором команди став Андрушко В’ячеслав.

До складу ради федерації увійшли: Щербанюк Сергій, Свистун Андрій, Колесник Андрій, Плахотнюк Олег, Квасниця Олег, Лерник Вадим,Лещенко Микола.

Федерація регбі Хмельницької області

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха