Новина детально
07 листопада 2016 р.

4-5 листопада збірна України U-16 у Львові провела тест-матчі з командою Литви

Клуб «Київ-Дарниця» на чолі з тренером Андрійом Коваленко був представлений 13 гравцями: нападники - Володимир Федорець, Ілля Ботнарюк, Михайло Олексик, Максим Міхєєв, Данило Коровін, Микола Коваленко (капітан команди), Вадим Ніщимний; півзахисники - Артем Єфременко, Ілля Швиденко; захисники - Владислав Цвік, Микола Карасевич, Владислав Дородько та Владислав Кабанець. Також в збірній мали змогу проявити себе гравці з Рівного, Львову та Івано-Франківська.

Перший поєдинок видався дуже напруженим - гості одразу перейшли до атакуючих дій, але потужна сутичка українців почала набирати оберти та на 12-й хвилині матчу затяжний штурм нападаючих заліковки суперника завершився спробою, яку зробив Володимир Федорець. Не давши оговтатися від першого штурму, українська команда переходить у другий, та після виграшу чужої сутички у заліковку продерся Микола Коваленко - 10:0. У другому таймі українські регбісти домінували на полі та зробили ще одну спробу (Микола Карасевич) та Данило Гапон забив штрафний та реалізацію. В підсумку 20:0 - перемога України.

У другому матчі тренери дали змогу пограти якомога більшій кількості претендентів на місце в збірну. Поєдинок пройшов в запеклій боротьбі з великою кількістю силової боротьби. У підсумку переможця не було виявлено – бойова нічия 3:3 (відзначився зі штрафного Данило Гапон).

rugby-kiev.com.ua 

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»