Новина детально
24 березня 2019 р.

Чемпіонство Івано-Франківської області з регбі-7 виборов «Роланд»

Після зимового міжсезоння першими змаганнями для франківських регбістів став відкритий чемпіонат Івано-Франківської області з регбі-7 серед чоловічих команд. 

Вперше місто Івано-Франківськ було представлено чотирма командами: «Роланд», «Роланд 35+», ІФНТУНГ-ДЮСШ-2-«Франківчани» і ДЮСШ-2-«Станиславів». Компанію  у боротьбі за нагороди чемпіонату франківцям склали команди «Кремінь» м. Кременець і «Терен» м. Тернопіль.

На першому етапі команди зіграли у двох групах, де виявили беззаперечних фаворитів чемпіонату: «Роланд» у двох зустрічах переграв ІФНТУНГ-ДЮСШ-2-«Франківчани» (35:0) і «Кремінь» (38:0), а молода команда ДЮСШ-2-«Станиславів» була переконливішою в іграх з «Роланд 35+» (36:0) і тернопільським «Тереном» (17:7).

Переможці групових етапів і зустрілись у грі за перше місце чемпіонату: досвідчений «Роланд» і перспективний амбіційний «Станиславів». На жаль, молоді регбісти не встояли перед суперником, у складі якого «головні ролі» грали майстер спорту з регбі Кузнєцов Віталій та майстер спорту України міжнародного класу з регбіліг Коваль Валентин - 5:29.

Друге місце команди ДЮСШ-2-«Станиславів», середній вік гравців якої 18 років і яка вперше своєю командою зіграла в офіційних змаганнях дорослих регбістів, стало першою сходинкою на шляху до наступних перемог.

Третє місце у відкритому чемпіонаті розіграли команди із Тернопільщини. Регбісти з Кременця перемогли тернопільчан з рахунком 10:0. 

Звітні змагання стали першою репетицією перед стартом у першому етапі чемпіонату України серед команд Вищої ліги, який відбудеться у травні.

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»