Новина детально
16 лютого 2018 р.

Дмитро Кірсанов: «Кожна перемога повинна бути кроком вперед»

Залишилося близько місяця до старту чергового регбійного сезону в Україні. Про те, як готується до сезону лідер одеського регбі, команда «КРЕДО-1963» і чого можна чекати від сезону ми попросили розповісти головного тренера команди Дмитра Кірсанова.

- Дмитро Володимирович, як проходить підготовка команди до сезону, чи були паузи в тренувальному процесі?

- Тренування у нас йдуть в звичайному режимі, практично без пауз. З грудня по початок березня, ми тренуємося тричі на тиждень – у борцівському залі, в манежі, в ігровому залі. Кожне тренування присвячено якимось окремим елементам гри. У манежі ми займаємося загальною фізпідготовкою, в борцівському залі відпрацьовуємо складові силової боротьби, в ігровому залі працюємо над зіграністю і ігровими прийомами. На початку березня режим зміниться - команда перейде до тренувань під відкритим небом, на свіжому повітрі, почне готуватися до ігор Східно-Європейської Ліги, перша з яких має відбутися в другій половині березня.

- Чого чекає від сезону команда і особисто Ви як тренер?

- Для нас це буде дуже цікавий сезон в кадровому сенсі. В команду влилося багато молоді, так би мовити збільшилася база гравців. Завдяки цьому з'явилося більше можливостей «варіювати» склад в залежності від поставлених перед командою завдань, рівня турніру і суперників. Крім того, це посилить здорову конкуренцію за місця в стартових складах.

Зрозуміло, і команда, і я чекаємо від кожної гри, від кожного турніру перемог. Без настрою на перемогу немає сенсу грати. Як тренер, хотів би відзначити, що від кожної гри чекаю не просто перемог, а зростання команди в ігровому рівні. В ідеалі кожна гра, кожна перемога повинна бути кроком вперед в техніці гри. Тому від кожної гри сезону я чекаю прогресу в ігрових навичках окремих гравців і команди в цілому.

Нагадаємо, що цього сезону «КРЕДО-1963» візьме участь в іграх Вищої ліги України і Східно-Європейської ліги регбі.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха