Новина детально
13 листопада 2016 р.

Чемпіоном Молодіжної ліги України стала «Академія»

12 листопада в Одесі відбувся фінальний матч молодіжної першості країни.

"Академія" в протистоянні з "Політехніком" здобула упевнену перемогу. Підопічні Олега Осадчого не зуміли реалізувати перевагу володіння м'ячем велику частину часу. "Політехніки" активніше почали, відігравали чужі коридори і домінували в сутичці, але не реалізували усі створені моменти. 

Перехопивши ініціативу, "Академія" відкрила рахунок зустрічі, спробою відзначився Борис Бовсуновський. Проте, опоненти швидко вийшли вперед завдяки двом точним ударам зі штрафного. Під завісу першого тайму "академіки" відповіли спробою з реалізацією і захопили лідерство по рахунку і грі, яке вже не віддавали суперникам до фінального свистка.

У другій сорокахвилинці номінальні господарі організували ще три спроби з двома конверсіями. "Політехніки" не опустили руки і боролися до самого кінця. У результаті знайшли шпарину в обороні суперників і приземлили "овального" в заліковому полі. Точна реалізація принесла "синьо-чорним" ще два очки. Яскраве протистояння і перемога "Академії" у матчі і молодіжному чемпіонаті України.

"Академія" (12) 31: 13 (6)  "Політехнік"

Спроби: Бовсуновський, Чуйко, Царин, Муляревич, Чернобай - Продіус;

Реалізації: Матківський- 3 - Примушенецький;

Штрафні: немає - Примушенецький-2

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського