Новина детально
10 квітня 2019 р.

Сьогодні стартує Молодіжно-студентська ліга Одеси: список учасників, схема і терміни проведення турніру

У МСЛ зіграють шість команд.

За почесний трофей на полі стадіону «Краян» (Високий провулок, 17) будуть боротися торішній володар Суперкубку - «Кардинал» (збірна), минулорічний чемпіон Студентської ліги та володар Кубка імені Шелестовича - КПБ (Харчова академія), «Наутілус» (Юракадемія) , «Медін» (Медичний університет), а також - дебютанти - «Моряки» (курсанти Морського училища №3) і «Лідерс» U-17.

Як розповів прес-службі Федерації регбі Одеської області керівник Студентської ліги Роман Коваленко, головною відмінністю майбутнього турніру від торішнього є те, що на полі залучено максимальну кількість новачків або хлопців, які не займаються регбі професійно.

- У новому сезоні буде чітко регламентовано перебування в складах команд гравців з «КРЕДО-63» або «Політехніка». - каже Роман. - Одночасно на полі можуть знаходитися не більше двох регбістів з вищезазначених команд, а всього в заявці їх може бути не більше чотирьох. Крім того, ми відійшли від конкретної прив'язки команд до вузів, вони формуються за вільним принципом.

Перший тур МСЛ стартує вже сьогодні, 10 квітня.

О 14:00 пройдуть збори всіх команд та жеребкування, шістка учасників буде розбита на дві групи, після чого розпочнуться матчі групового етапу (14: 30-16:20). О 16:30 пройде гра за 5-е місце, о 16:50 - за 3-е місце, о 17:10 - за перше.

Переможці та призери Молодіжно-студентської ліги визначаться за підсумками чотирьох етапів: другий пройде 17 квітня, третій - 24-го, фінальний - 8 травня.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського