Новина детально
12 червня 2019 р.

Команда 80-ої окремої десантно-штурмової бригади проводить підготовку до першості України з регбі

У рамках підготовки до чемпіонату Десантно-штурмових військ з регбі команда 80-ої окремої десантно-штурмової бригади провела чергове тренування. Завдяки сприянню президента Федерації регбі Львівщини Петра Адамика та зусиль головного тренера львівської команди з регбі «Сокіл» Юрія Грабовського львівські десантники мають змогу проводити постійні тренування під керівництвом досвідчених тренерів та інструкторів.

На тренування до десантників завітав волонтер та меценат, підданий Великої Британії українського походження Іван Ревко. Пан Іван побажав воїнам спортивних перемог та подарував комплект спортивної форми для усієї команди Львівських десантників.

«Слід зазначити, що регбі - це новий вид спорту для воїнів-десантників, який вони успішно освоюють. Регбі – динамічний вид спорту із значним фізичним навантаженням. Ми робимо вправи, бігаємо крос, працюємо із «залізом» – важкоатлетичні навантаження, займаємось акробатикою та боротьбою. Проте головне, чого навчає гра у регбі – це приймати правильне рішення у стресовій ситуації», - розповів начальник фізичної підготовки та спорту бригади майор Іван Новик.

80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ
 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції