Новина детально
15 листопада 2016 р.

Олег Етнарович: "У одеського регбі є велике майбутнє"

Президент Федерації регбі Одеської області поділився враженнями від закриття сезону 2016, яке відбулося 12 листопада на стадіоні "Академія Спорту".

"В суботу відбулося справжнє свято нашого улюбленого виду спорту. Почався він чудовим фестивалем, присвяченим 60-річчю дуже великого друга одеського регбі Георгія Арчіловича Чумбурідзе, який декілька років очолював "КРЕДО-1963", привів команду до чемпіонства і дав потужний поштовх для розвитку гри в цілому в нашому регіоні. Ми з величезним задоволенням зустрічаємо його в Південній Пальмірі. Організували святкову гру, Георгій Арчілович вийшов на поле разом з нами, ветеранами, юнаками і дівчатками. Цікавий видався матч. Усі отримали величезне задоволення. Початок дня був чудовим".

"У продовження, не могли не порадіти фіналу молодіжного чемпіонату України, в якому зустрічалися два одеських колективи. Це дуже приємно і говорить про те, що у одеського регбі є велике майбутнє. Хлопці, більшості з яких до 20 років, продемонстрували красиву і зрілу гру".

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха