Новина детально
07 вересня 2021 р.

Національний університет оборони України ім. І. Черняховського співпрацюватиме з Федерацією регбі України!

Сьогодні, 7 вересня 2021 року, між Національним університетом оборони України імені Івана Черняховського та Федерацією регбі України в особі президента Євгена Баженкова укладено Угоду про співробітництво у галузі фізичної культури і спорту.

Метою такої співпраці є позитивний вплив на розвиток спортивної науки і освіти, ефективне використання спільних можливостей для підготовки кваліфікованих кадрів у галузі спорту.

Начальник навчально-наукового інституту фізичної культури та спортивно-оздоровчих технологій полковник Олександр Петрачков від імені начальника університету разом з президентом Федерації обговорили деталі співпраці, визначили перспективні напрямки та висловили бажання підтримувати та розширювати довготривалі відносини, обмінюватися досвідом з реалізації спортивно-освітніх проектів і програм.

У подальшому Федерація регбі України разом з Національним університетом оборони України імені Івана Черняховського проводитимуть спільні наукові дослідження, реалізовуватимуть спільні інноваційно-інвестиційні спортивні програми, здійснюватимуть стажування курсантів з метою підвищення спортивної кваліфікації.

Національний університет оборони України імені Івана Черняховського

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського