Новина детально
15 лютого 2017 р.

Стартував чемпіонат Івано-Франківська з регбі-5

    З 02 лютого по 07 квітня 2017 року проходитиме шостий чемпіонат Івано-Франківська з регбі-5, у якому беруть участь  шкільні команди міста. У цьому навчальному році це вже другий турнір – у грудні відбулися ігри у рамках міської спартакіади шкіл міста.

    У цьогорічному чемпіонаті, організованому Федерацією регбі Івано-Франківської області і підтриманому Департаментом освіти і науки Івано-Франківської міської ради, беруть участь 16 шкільних команд, що є найбільшим показником за весь час проведення аналогічних змагань.

    Дуже добре, що до гри долучається все більше школярів. У чемпіонаті дебютували команди ЗШ №1, ЗШ №3, ЗШ №5, ЗШ №22, гімназії №3, ЗШ №16. Цього року змагання проходять у двох вікових групах, які розігрують чемпіонат міста та Кубок Федерації регбі Івано-Франківської області.

    Перші два зіграних тури показали невгамовне дитяче прагнення до перемоги та азарт. Після перших ігор підтвердили свій рівень постійні учасники змагань, команди ЗШ №25, ЗШ №19, ЗШ №2, а також ЗШ №6, які отримали по дві перемоги у двох іграх. Втім, змагання тільки почалися і кожна з команд здатна на сюрпризи.

    Кращі команди чемпіонату Івано-Франківська з регбі-5 візьмуть участь у чемпіонаті України з регбі-5, який запланований Міністерством науки і освіти України на травень. 


 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха