Новина детально
24 січня 2017 р.

У сезоні-2017 вступив в силу ряд змін Rugby Europe в схемі проведення чемпіонатів Європи.

    Кількість дивізіонів зменшилася з семи до п'яти. Це пов'язано з тим, що третя і четверта за силою підгрупи розділилися на дві конференції.

    І в 3-м і в 4-му дивізіонах збірні тепер розділені на два пула по 5 команд за територіальним принципом на конференції «Північ» і «Південь».

    Сезон чемпіонату Європи в кожному дивізіоні розігрується в одне коло за підсумками якого найгірша збірна підгрупи вилітає в нижчий дивізіон, а найкраща - підвищується в класі (не відноситься до елітного пулу).

    Попадання в два найсильніші дивізіони «Чемпіоншип» і «Трофі» ускладнилося. За підсумками сезону, найгірша команда «Чемпіоншипа» проводить матч за право залишитися в елітній підгрупі з переможцем пулу «Трофі». Аналогічну зустріч проводять найгірша збірна «Трофі» і переможець «Конференції 1» (третій за силою дивізіон).

    З сезону 2016 Rugby Europe змінила систему нарахування бонусу «атаки». Щоб заробити додатковий турнірний бал потрібно занести на три спроби більше, ніж суперник.

    Підсумкова турнірна таблиця європейської кваліфікації на Кубок Світу буде відрізнятися від турнірної таблиці чемпіонату Європи, оскільки матчі з Грузією і збірною, що вилетіла з дивізіону «Чемпіоншип» за підсумками сезону-2017 - враховуватися не будуть.


http://credo63.com/news/15427#.WIeN_Fig_IU/

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»