Новина детально
26 січня 2021 р.

НОК України продовжує програми підтримки спортсменів, тренерів та суб’єктів олімпійського руху

Відповідні рішення щодо низки програм підтримки Національного олімпійського комітету на 2021 рік були затверджені сьогодні під час онлайн-засідання Виконавчого комітету, який відбувся під головуванням президента НОК, Олімпійського чемпіона Сергія Бубки.

Зокрема, продовжена започаткована з 2014 року програма НОК щодо надання допомоги Олімпійського комітету провідним спортсменам і тренерам-переселенцям, які проживали у Криму, Донецькій та Луганській областях, на соціальні потреби й оренду житла, що цього року складатиме понад 1,3 млн. грн.

Національним федераціям з олімпійських видів спорту на підготовку та підтримку атлетів і тренерів, розвиток видів спорту НОК виплатить адміністративний грант кожній з федерацій на загальну суму 2,2 млн. грн. Також буде продовжена програма підтримки федерацій за підсумками виступів спортсменів на найпрестижніших міжнародних змаганнях.

На підтримку регіональних відділень НОК та розвиток олімпійського руху у регіонах НОК спрямує адміністративний грант олімпійським осередкам на суму близько 2 млн. грн, а пізніше, за підсумками показників діяльності в 2020 році, здійснить виплати рейтингових грантів.

240 тис. грн. будуть направлені Національним олімпійським комітетом для популяризації здорового способу життя та поширення олімпійських цінностей в країні через проведення спільних заходів з фізкультурно-спортивними товариствами.

«Підтримка спортсменів, тренерів й суб'єктів олімпійського руху є пріоритетним напрямком в діяльності НОК України, який, будучи громадською організацією, постійно шукає шляхи для надання важливої допомоги. Незважаючи на труднощі й виклики сучасного світу, ми із року в рік знаходимо можливість й продовжуємо цю підтримку», - зазначив Сергій Бубка.

noc-ukr.org

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського