Новина детально
10 лютого 2021 р.

Rugby Europe обꞌєднується з SportLoMo в якості партнера з управління змаганнями

Оскільки Rugby Europe продовжує розвивати свій цифровий напрямок, керівний орган регбі в Європі вступив в партнерські відносини з SportLoMo для оптимізації своєї системи управління змаганнями.

Рішення, розроблене ірландською компанією, дозволить кожному з 46 членів Rugby Europe отримати доступ до платформи SportLoMo, де вони будуть управляти реєстрацією своїх гравців, команд і змагань.

Крім того, Rugby Europe матиме можливість створювати і управляти всім своїм портфелем змагань в цифровому вигляді, від створення форматів змагань до управління результатами і даними. Це включає управління пулом офіційних осіб матчу.

Всі гравці тепер будуть зареєстровані на платформі реєстрації учасників SportLoMo, і менеджери команд зможуть вибирати своїх гравців для кожного матчу за допомогою електронного командного листа.

Історія ігор гравців буде зберігатися в електронному форматі і буде доступна для кожної країни і Європейської федерації регбі, це спростить управління інформацією, і дані будуть зберігатися в одній центральній базі даних.

Детальніше – за посиланням:

https://www.rugbyeurope.eu/news/rugby-europe-team-up-with-sportlomo-as-competitions-management-partner/

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»