Новина детально
16 вересня 2017 р.

ГРАЙ У РЕГБІ – ПІЗНАВАЙ СВІТ

Федерація регбі Кривого Рогу запускає новий напрямок діяльності – культурний проект «Грай у регбі – пізнавай світ». Про це заявив очільник організації та депутат міськради Євгеній Дудка.

Суть проекту полягає в тому, щоб наповнити життя вихованців регбійної школи не тільки тренуваннями, а й безкоштовними культурними подіями, подорожами та екскурсіями.

Євгеній Дудка пояснює: «Під час роботи з дітьми, ми зрозуміли, що більшість із них ніколи не виїжджала за межі Кривого Рогу в силу матеріальних причин у їхніх родинах. Тому бажання показати їм Україну та світ визрівало давно. Незважаючи на складнощі з фінансуванням у федерації і певні негаразди, пов’язані з цим, я прийняв рішення, що це для нас пріоритетний напрямок».

Перше свято було організовано для дітей під час участі в чемпіонаті України серед юнаків 2006-2007 р.р.н. Після завершення спортивної події, діти мали нагоду вперше в житті зануритись в атмосферу легендарної Одеси в супроводі професійних екскурсоводів. Театр опери та балету, прогулянка Дерибасівською вулицею, справжні моряки з Одеського морського порту, Потьомкінські сходи, морозиво з Дюком – ось незначний перелік нових захоплень криворізьких школярів.

«І що найголовніше – це лише початок», – додає Євгеній. «Плани в нас дуже амбітні, а цілі благородні. Я хочу, щоб діти розвивались не тільки фізично, але й збагачувались духовно. Можливо, не всі з них стануть професійними спортсменами, але нехай кожен із них стане освіченою людиною та патріотом своєї країни».

Федерація регбі Кривого Рогу

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха