Новина детально
22 травня 2021 р.

ПꞌЯТА ПОСПІЛЬ: «КРЕДО-1963» БЕЗ ШАНСІВ РОЗГРОМИВ ЛЬВІВСЬКИЙ «СОКІЛ»

Сьогодні одеський «КРЕДО-1963» приймав львівський «Сокіл» в межах п'ятого туру чемпіонату України з регбі-15 серед чоловічих команд Суперліги.

У першому таймі «кредівці» діяли досить обережно, подій не форсували, так би мовити, «ходили в розвідку». Все це призвело до того, що одесити виграли першу половину зі скромним рахунком 17:0 (спробами відзначилися Микита Самсонов, Клим Заровний і Руслан Безуглий, а Микола Делієргієв вдало виконав реалізацію). А ось після великої перерви віце-чемпіона було вже не зупинити.

Господарі протягом усього другого тайму володіли беззаперечною ініціативою, не дозволивши «пернатим» зробити на полі зовсім нічого. Самі ж «кредівці» помітно «розбігалися», а серія замін у складі одеського клубу прискорила і «освіжила» гру. Як наслідок - Самсонов заніс ще дві спроби і, таким чином, оформив хет-трик, Роман Кулаківський відзначився дублем, ще один «занос» на рахунку Івана Чернишова та Дениса Матківського. Крім того, чотири рази успішно пробив реалізації Микола Делієргієв. І це при тому, що упродовж десяти хвилин господарі поля грали в меншості (попередження заробив Руслан Радчук). До слова, за цей час «червоно-білі» навіть зуміли набрати 14 очок.

У підсумку - 55:0, «суха» беззаперечна вікторія «КРЕДО-1963», який продовжив свою переможну серію до п'яти ігор поспіль.

Статистика:

КРЕДО-1963 (Одеса) - СОКІЛ (Львів) - 55:0 (17:0)

22 травня 2021 року. Одеса. Академія Спорту.

Арбітр: Микола Кірсанов (Харків), асистенти: Зураб Кікачеішвілі, Богдан Жулавський (обидва - Одеса).

Спроби: Микита Самсонов-3, Роман Кулаківський-2, Клим Заровний, Руслан Безуглий, Денис Матківський, Іван Чернишов - немає.

Реалізації: Микола Делієргієв-5 - немає.

Попередження: Руслан Радчук (КРЕДО-1963), 61 - немає.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»