Новина детально
17 березня 2021 р.

Дитяча регбійна ліга Одеси: нові команди, нові дати, нові схеми

Чемпіонат Дитячої регбійної ліги Одеси з регбі-5 серед шкільних команд вищої ліги 2021 року разюче відрізнятиметься від попередніх.

Якщо раніше він стартував в лютому і повністю проходив в спорткомплексі СКА протягом чотирьох місяців, то цього року, в зв'язку з пандемією коронавірусу, організатори прийняли рішення змінити і терміни, і схему проведення турніру, і майданчик, на якому будуть проводитися ігри вищої ліги.

ЛОКАЦІЯ

Як і в осінній частині минулого сезону, ігри Чемпіонату ДРЛО будуть проходити на свіжому повітрі - на відкритих майданчиках стадіону «Академія Спорту».

СХЕМА І ТЕРМІНИ ПРОВЕДЕННЯ

Отже, цієї весни команди ДРЛО будуть традиційно розділені на два дивізіони - імені отамана Чепіги та імені отамана Головатого, проте зіграють вони не по десять ігор, як раніше (в два кола), а по п'ять.

Турнір складатиметься з трьох турів: у перших двох учасники змагатимуться один з одним в своїх дивізіонах, а третій, фінальний, визначить найсильніших.

Команди дивізіону Чепіги зіграють 17-го і 24 квітня, команди дивізіону Головатого - 18-го і 25 квітня. Фінальний тур відбудеться 22 травня.

Крім того, 15 травня планується розіграти Кубок Академії Спорту, а 29 травня - Кубок департаменту освіти.

ТРИ ВТРАТИ, ТРИ НОВАЧКИ

У порівнянні з минулим чемпіонатом, ДРЛО втратила три команди. На жаль, свою участь в турнірі не продовжать «Карло Боссолі», «Борис Литвак» і «Ілля Мечников».

Їх місце в новому сезоні займуть команда ЗОШ №52 «Леонід Шелестович», команда ЗОШ №27 «Олександр Купрін» і збірна кількох шкіл «Платон Зубов», складена з гравців «Ксантоса» і «Дерибаса» для отримання ігрової практики.

Що ж, сподіваємося, пандемія коронавірусу не завадить провести цієї весни улюблений одеськими школярами турнір серед команд вищої ліги.

rugby.od.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха