Новина детально
27 червня 2019 р.

Ветерани одеського регбі стали призерами міжнародного турніру в Чехії

У столиці Чехії проходив десятий за рахунком міжнародний турнір з регбі серед ветеранів «Old Praha Ham».

Участь в змаганнях брали 16 команд з Чехії, Німеччини, Франції, Люксембургу, Ірландії, Італії, Мальти, ОАЕ і України. Честь нашої країни захищала дружна команда «Одеське регбійне братство».

У перший день команди лише знайомилися один з одним, спілкувалися, організатори підготували для всіх культурну програму, а в другій всі шістнадцять колективів кинулися в бій.

Одесити потрапили в групу «D», де їхніми суперниками стали «Моравські орли» (Чехія), команда «Абу-Дабі Олд Бойз» з Об'єднаних Арабських Еміратів і німецька команда «Дрезден Хіллбілліз» ( «Дрезденські селюки»).

У першій грі наші земляки мінімально здолали чехів (5:0), потім з боями переграли потужну команду ОАЕ, відзначившись спробою в самій кінцівці зустрічі (5:0), а в останній грі, давши пограти всім, хто приїхав до Чехії, обіграли суперників з Дрездена, які програли всі свої ігри (10:5).

Таким чином, «Одеське регбійне братство» вийшло в півфінал, де його суперником стала сильна команда Мальти, в складі якої виступав цілий ряд кваліфікованих регбістів з різних країн.

На жаль, одесити, показавши гідну гру, пропустили у другому таймі спробу, яка, як виявилося, стала єдиною в цій зустрічі - 0:5.

Згідно з Регламентом турніру, команди, що програли в півфіналах, матч за третє місце не проводили, а автоматично ставали бронзовими призерами.

Таким чином, вояж до Чехії можна занести нашим ветеранам тільки в актив.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського