Новина детально
25 червня 2019 р.

Чемпіонат з регбі-7 серед команд Десантно-штурмових військ ЗС України

У четвер, 27 червня, в Житомирі на стадіоні загальноосвітньої школи №28 (вул. Тараса Бульби-Боровця, 17) пройде чемпіонат з регбі-7 серед команд Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У чемпіонаті будуть змагатися шість збірних команд з бойових військових частин та Навчального центру Десантно-штурмових військ.

Переможців чемпіонату буде нагороджено перехідними кубками, грамотами та цінними подарунками від командувача Десантно-штурмових військ Збройних Сил України генерал-лейтенанта Михайла Забродського.

Забезпечуватиме суддівську колегію чемпіонату ДШВ - представники Федерації регбі України.

Гості свята матимуть змогу оглянути сучасні зразки бойової техніки, яка стоїть на озброєнні в підрозділах українського десанту, а також скуштувати смачної десантної каші.

Відзначимо, що регбі активно застосовується та пропагується в арміях країн НАТО. Цей олімпійський вид спорту був впроваджений в Десантно-штурмових військах навесні поточного року за ініціативи командувача Десантно-штурмових військ ЗС України генерал-лейтенанта Михайла Забродського. Регбі значно підвищує фізичні навички десантників зі швидкості, спритності, витривалості, координації рухів та боротьби.

Запрошуємо всіх! Вхід вільний! Початок змагань – 27 червня о 10:00.

Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»