Новина детально
28 серпня 2019 р.

Подяка тренеру Хендре!

Федерація регбі України в особі її президента Євгена Баженкова висловила подяку південноафриканському другу Хендре Сміту за чудовий насичений та продуктивний візит!

Відбулася зустріч Президента ФРУ та тренера зі Стеленбош, під час якої зробили висновки та поділилися враженнями від тижневого перебування іноземного фахівця в Україні. За словами Хендре, йому дуже сподобалось практично усе – особливо відкритість та бажання як спортсменів, так і тренерів працювати наполегливо та розвивати навички та талант гри в регбі!

Також обговорювалась співпраця в наступному році та планування наступного літа. 

Євген Баженков: «Щиро дякуємо нашому другу тренеру Хендре за продуктивну та плідну працю з українськими тренерами та спортсменами. Сподіваємося, що наступного року знову зможемо ще раз створити прекрасні умови для навчання та передачі досвіду нашим спортсменам та тренерам». 

Сам Хендре дійсно зачарований Україною та останній пост у фейсбуці присвятив усім тим, хто був причетний до чудового тижня регбі в Україні, та сказав, що віднині частина України в його серці! 

До нових зустрічей!

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського