Новина детально
07 вересня 2019 р.

«КРЕДО-63» ефектно обіграв на своєму полі «Поділля»

Сьогодні, 7 вересня, на одеському стадіоні «Спартак» відбувся ключовий поєдинок в боротьбі за срібні медалі чемпіонату України серед клубів Суперліги: «КРЕДО-63» приймав хмельницьке «Поділля».

Матч, як і годиться в таких випадках, вийшов дуже напруженим, в ньому була велика кількість боротьби, гравці обох команд, не шкодуючи себе, кидалися в бій, часом - ціною отриманих травм.

І перший, і другий тайми почалися для одеситів однаково - Вадим Сивак реалізовував штрафний для «Поділля». Але, на щастя, ще до перерви «червоні» відповіли на стартові 0:3 спробами Руслана Радчука і Валентина Порохончука, а також двома реалізаціями Миколи Делієргієва. Як наслідок - 14:3 після першого 40-хвилинки.

До слова, рахунок міг бути значно меншим, однак вищезгаданий Сивак не реалізував три штрафних.

Початок другої половини гри вийшло таким же, як і першої - все той же Сивак відзначився штрафним, але на це «КРЕДО-63» відповів більш потужно: Роман Кулаківський організував спробу, Микола Делієргієв реалізував два штрафних з досить незручних позицій, а в самій кінцівці, коли Дмитро Федишин помітно «освіжив» (омолодив) склад, «вистрілили» два юних гравці - Микита Петров і Денис Матківський показали чудеса швидкості, по разу відзначившись в заліковці суперника. Один з кращих бомбардирів в Україні Делієргієв записав на свій рахунок ще дві реалізації, що в результаті вилилося в успіх «КРЕДО-63».

У підсумку - 39:6, досить важка перемога одеситів, незважаючи на загальний розгромний рахунок і співвідношення спроб 5:0.

Таким чином, «КРЕДО-63» практично забезпечив собі срібні медалі Суперліги, хоча юридично оформити «срібло» вони поки що не можуть, адже до закінчення сезону їм залишається зіграти цілих чотири матчі в рамках Суперліги: в наступну суботу у Львові з «Соколом», 21- го і 29-го в Одесі - з київськими «Антаресом» і «Політехніком» відповідно, а потім - з беззмінним чемпіоном - харківським «Олімпом», на його території, 5 жовтня.

СТАТИСТИКА МАТЧУ:

КРЕДО-1963 Одеса - ПОДІЛЛЯ Хмельницький - 39:6 (14:3)

7 вересня 2019 року. Одеса. Стадіон «Спартак»

Спроби: Руслан Радчук, 8, Валентин Порохончук, 35, Роман Кулаківський, 51, Микита Петров, 78, Денис Матківський, 80 - немає.

Реалізації: Микола Делієргієв, 8, 35, 78, 80 - немає.

Штрафні: Микола Делієргієв, 58, 60 - Вадим Сивак, 3, 45.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»