Новина детально
11 вересня 2019 р.

Сімейний фестиваль «JuniorZ» з Олександром Педаном у Харкові!

14 вересня 2019 року телеведучий та лідер Спортивного руху «JuniorZ» Олександр Педан відвідає VI Спортивний ярмарок «Харків – спортивна столиця», який організовує Харківська міська рада спільно з Міністерством освіти і науки України.

Разом із олімпійськими чемпіонами Олександр проведе запальну Fun Up зарядку для відвідувачів ярмарки, а з професійними тренерами руху «JuniorZ» – квест з нових сучасних видів спорту: реґбі-5, чирлідинг, петанк, флорбол, бадмінтон, корфбол та фризбі.

На фестивалі «JuniorZ» буде зона віртуальної реальності, лаунжзона із підзарядками для телефонів, яскрава фотозона та багато іншого.

Найактивнішим учасникам спортивного квесту випаде неймовірна можливість – особисто зіграти в матчі All Stars з Олександром Педаном та відомими блогерами, які вже стали друзями JuniorZ.

Додатковою активністю буде ще одна розвага від JuniorZ – Фестиваль з петанку. Зіграти під керівництвом Олександра Педана зможуть навіть діти, яким рекомендовані незначні фізичні навантаження, та діти з обмеженими можливостями.

Учасники усіх зон JuniorZ отримають подарунки від 4G партнера руху.

Місце - Парк ім. М. Горького. Початок об 11:00.

JuniorZ

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»