Новина детально
21 квітня 2022 р.

World Rugby і Rugby Europe оголошують тендер на вибір регіонального центру дослідження добробуту гравців

Добробут гравців лежить в основі стратегічних цілей World Rugby і Rugby Europe, щоб зробити гру привабливою, приємною та безпечною для гравців різного віку та рівня гри. Чітке розуміння природи ризиків отримання травм гравців є важливим кроком у здатності керувати ними, і в значній мірі покладається на доступ до якісних надійних даних, які точно описують моделі травм у конкретних умовах, ігрових рівнях, та групи гравців.

Програми нагляду за травмами були давньою особливістю встановлених міжнародних та елітних національних змагань з регбі, а результати цих досліджень створили основу, на основі якої останнім часом були розроблені та впроваджені різні ініціативи щодо добробуту гравців.

World Rugby і Rugby Europe хочуть розширити дослідження нагляду за травмами на регіональні та внутрішні структури змагань вищого рівня, де на сьогоднішній день проводилося мало нагляду за травмами. На основі впровадження досліджень щодо нагляду за травмами під час чемпіонату Європи з регбі 2021/22 йде пошук центру дослідження добробуту гравців для впровадження ширшої програми дослідження нагляду за травмами в національних та регіональних структурах змагань вищого рівня у співпраці з благополуччям гравців у Rugby Europe, дорадчий комітет.

Очікується, що обраний дослідницький центр запровадить процес, за допомогою якого дані нагляду за травмами збираються, гарантується якість, аналізуються та звітуються для таких змагань:

- Men’s Rugby Europe Championship

- Men’s Rugby Europe Super Cup

- Women’s Rugby Europe Championship

- Men’s 7s Championship

- Women’s 7s Championship

- Men’s U20 Championship

- Boy’s U18 Championship

Надається фінансування для підтримки затверджених витрат, понесених під час виконання проєкту. Додаткові ресурси, доступні для підтримки вибраного дослідницького центру, включають використання онлайн-системи спостереження за травмами та захворюваннями World Rugby, а також доступ до мережі інших дослідницьких центрів і дослідників з нагляду за травмами, які займаються регбі.

Дослідницькі групи, що базуються в Європі, можуть звертатися до research@worldrugby.org та research@rugbyeurope.eu, щоб запитати додаткову інформацію або подати заяву про зацікавленість. Зацікавлені дослідницькі групи повинні будуть подати повну тендерну документацію (надається після отримання заявки про зацікавленість) до 26 серпня 2022 року.

www.rugbyeurope.eu

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції