Новина детально
16 березня 2018 р.

Студентська ліга навчає азам регбі

15 березня на стадіоні СКА відбулося друге відкрите тренування Одеської студентської ліги регбі.

У занятті взяли участь гравці команд Юридичної Академії та Академії Харчових технологій. Тренінг проводили гравець команди «КРЕДО-1963» Олександр Чуйко та керівник Студентської ліги Роман Коваленко.

Владислав Навроцький, капітан команди «Наутілус» НУ «ОЮА»:

«В першу чергу хочу висловити величезну подяку Одеському регбійному Союзу за те, що дали нам можливість тренуватися на зеленому газоні і недалеко від місця навчання. Атмосфера на тренуваннях крута, багато хлопців, всім цікаво, у всіх горять очі від бажання проявити себе. Відкрили для себе багато нових аспектів, тренери пояснюють все дуже зрозуміло, нам залишається тільки це виконувати. Дуже цікаво тренуватися з хлопцями з інших універів. В цілому все круто - чекаємо з нетерпінням початку сезону».

Роман Коваленко, керівник ОСЛР:

«Нарешті-то погода дозволила нам провести повноцінне відкрите тренування. Цього тижня було заплановано два заняття, однак у вівторок, через дощ, захід скасували. В процесі тренування ми навчали хлопців, так би мовити, азам регбі і просто, користуючись гарною погодою, зіграли кілька тренувальних ігор. Все пройшло бадьоро, з позитивним настроєм - словом так, як і було задумано. Зазначу, що ми плануємо зробити такі тренування постійними, з тим, щоб дати можливість командам ліги якомога більше практики і залучити до регбійного руху нових гравців».

Старт студентських змагань заплановано на 28 березня, коли на стадіоні СКА відбудуться ігри I-го туру чемпіонату ОСЛР.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського