Новина детально
22 жовтня 2017 р.

Валерій Кочанов: «Нам протистояв хороший суперник»

Головний тренер РК «Олімп» Валерій Кочанов дав короткий коментар клубній прес-службі за підсумками повторного матчу фіналу Кубка України-2017 з регбі-15 проти збірної Одеси (31:27).

- Дуже непростий видався матч. Нам протистояв хороший суперник, який був непогано підготовлений. Незважаючи на помилки, які допустили наші регбісти, ми змогли здобути перемогу і завоювати Кубок України. Попереду нас чекають складні і відповідальні матчі вже в складі збірної України. 28 жовтня ми зіграємо зі збірною Швеції в рамках чемпіонату Європи.

Нагадаємо, що в матчі-відповіді фіналу Кубка країни з регбі-15, який відбувся 21 жовтня в Одесі, харківський «Олімп» переміг збірну Південної Пальміри з рахунком 31:27 і став володарем національного трофею. Перший матч фінальної кубкової серії між цими командами у Харкові тиждень тому також завершився на користь підопічних Валерія Кочанова (23:10).

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського