Новина детально
27 лютого 2022 р.

Спортивні заходи на території Росії та Білорусі повинні бути скасовані!

Виконавчий комітет МОК закликає всі міжнародні федерації перенести або скасувати свої спортивні заходи, які зараз плануються в Росії чи Білорусі. Команда Мінмолодьспорту разом з національними федераціями працює щоб це зробити, поки наша армія тримає оборону нашої країни. Про це повідомив Міністр Вадим Гутцайт.

«Росія розв’язала війну з Україною. Поки наші хлопці та дівчата воюють по всій Україні, нам дуже потрібна міжнародна підтримка, яка також битиме по дипломатичному зв’язку агресора, по тому, чим вони пишаються та так пилко люблять. Тому, команда Мінмолодьспорту на чолі зі мною працює над скасуванням всіх спортивних заходів на території Білорусі та Росії . Вони повинні понести покарання в усіх напрямках», - наголосив Вадим Гутцайт.

Крім того, Виконком МОК закликає не вивішувати національний прапор Росії чи Білорусі та не виконувати гімн Росії чи Білорусі на міжнародних спортивних змаганнях, які ще не є частиною відповідних санкцій Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) щодо Росії. У той же час, Виконавчий комітет МОК висловлює свою повну підтримку Міжнародному паралімпійському комітету (МПК) у майбутніх зимових Паралімпійських іграх у Пекіні 2022 року.

«Ми працюємо цілодобово і постійно на зв’язку зі всією спортивною спільнотою. Якщо потрібна допомога - завжди розраховуйте на мене, адже ми велика спортивна українська родина», - додав Вадим Гутцайт.

Слава Україні! Слава українській армії!

Міністерство молоді та спорту України

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського