Новина детально
04 липня 2021 р.

Валерій Кочанов: «З кожним роком вигравати нові титули стає все важче і важче»

На харківському стадіоні «Динамо» завершився фінальний тур чемпіонату України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги.

Валерій Кочанов, головний тренер РК «Олімп»:

- З кожним роком вигравати нові титули стає все важче і важче. Суперники ж теж на місці не стоять і хочуть не тільки скласти нам гідну конкуренцію, але і виграти. Тому я радий за хлопців, що вони змогли знову підтвердити звання найсильніших в Україні з регбі-7.

Олег Косарєв, капітан РК «Олімп»:

- Велике спасибі всім нашим уболівальникам, які сьогодні прийшли підтримати нас на стадіон «Динамо». Ми відчували їхню підтримку і не могли зіграти погано. Окрема подяка нашому президенту клубу - Олександру Владиленовичу Ярославському, який нас підтримує у всьому і напередодні туру побажав нам успіхів. Радий, що ми його не підвели.

Сергій Гарькавий, гравець РК «Олімп»:

- У мене склалося таке враження, що для наших головних суперників з Одеси і Хмельницького дуже важливо досягти перемоги не стільки в турнірі, як в окремо взятій грі з нами. Тому вони налаштовуються на гру з «Олімпом» на будь-якій стадії турніру, як на фінал. Проте, ми знову добилися перемог у всіх матчах і не збираємося поступатися місцем нікому на Олімпі.

rcolimp.com.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
НАГОРОДЖЕННЯ ЗАСНОВНИКІВ та ВЕТЕРАНІВ РЕГБІ КПІ ім. Ігоря Сікорського