Новина детально
17 березня 2022 р.

MHRUFC (Велика Британія) ПІДТРИМУЄ УКРАЇНЦІВ, ЯКІ ВИЇХАЛИ З КРАЇНИ!

Ласкаво просимо сім’ї, які вимушено покинули Україну через війну проти Росії.

Як клуб, ми пишаємося тим, що є сімейним клубом, де сини та дочки колишніх гравців часто приєднуються до наших дитячих та юніорських команд і просуваються за віковими групами, а також поповнюють склади дорослих команд.

У той час, коли війна у Східній Європі призводить до того, що багато людей змушені залишати свої домівки в пошуках безпеки в інших місцях, багато сімей будуть розлучені, і ми, як країна, очікуємо, що вони приїдуть до Великої Британії. Безперечно, місцеві сім'ї запропонують свої вільні кімнати для розміщення людей.

Хоча в нас немає житла, яке ми могли б запропонувати, як невеликий жест ми вітатимемо будь-якого біженця, який опинився в чужій країні, де він майже нікого не знає.

Якщо ви володієте інформацією щодо людей, які виїхали з України, будь ласка, знайте, що ми запропонуємо їм безкоштовне членство, щоб вони приєдналися до нашого клубу, аби стати частиною сім'ї MHRUFC. Якщо вони хочуть грати в регбі, ласкаво просимо, і ми намагатимемося забезпечити їх екіпіруванням.

Якщо найближчими тижнями ви дізнаєтеся про біженців, які приїхали жити в наш район, будь ласка, повідомте сім'ям про нашу пропозицію.

Виконавчий директор МХРУФК

www.mhrufc.org.uk

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»