Новина детально
03 березня 2022 р.

Вже більше 100 міжнародних спортивних федерацій підтримали Україну та ввели санкції проти РФ і Білорусі

За 7 днів, як Росія оголосила повномасштабну війну Україні, світова спільнота стає нам надійним щитом у підтримці. Дякуємо міжнародним федераціям, які позбавляють агресорів своєї ідентичності та чинять супротив їм разом з нами.

Окрім недопуску РФ і Білорусі до змагань/відібрання у них національних символів, тисячі людей з різних куточків світу вмикають український гімн під час спортивних змагань, вивішують український прапор та вболівають за Україну.

До речі, нещодавно Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт звернувся до керівників міжнародних спортивних федерацій, в яких пріоритетність визначається за рейтинговим принципом участі у низці змагань протягом відповідного року, враховувати рейтинг українських спортсменів за результатами їх участі у попередніх аналогічних змаганнях та не застосовувати до всеукраїнських спортивних федерацій і особисто до спортсменів штрафних санкцій за їх неучасть у міжнародних стартах. Впевнений, всі мене почули.

Усе буде Україна!

Міністерство молоді та спорту України

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»