Новина детально
05 квітня 2022 р.

World Rugby надав дозвіл щодо спеціального відступу від Правила 4 для переходу гравців, які зареєстровані у ФРУ

Світова федерація регбі погодилася надати дозвіл щодо спеціального відступу від Правила 4 для переходу гравців, які зареєстровані у Федерації регбі України, які шукають можливості грати у клубах за межами України та не можуть отримати дозвільних документів, підписаних ФРУ.

Гравці, які наразі зареєстровані у Федерації регбі України, які хочуть передати свою реєстрацію та не можуть отримати форми дозволу, підписані ФРУ, можуть заповнити форму самодекларації, що додається.

Гравець повинен буде самостійно підтвердити, що він не має невирішених дисциплінарних питань або інших перешкод для переходу в інший клуб.

Форма самосертифікації застосовується лише до обставин, викладених вище, а всі інші дозволи регулюватимуться звичайними процедурами, викладеними у Правилі 4.

Після заповнення самодекларації про допуск її необхідно відправити до федерації, в яку переходить гравець, для розгляду та підтвердження переходу. Копію форми слід також надіслати генеральному секретареві ФРУ Ірині Архицькій. Федерація, у свою чергу, повідомить World Rugby. Після цього можна пройти простий процес реєстрації.

Regulation 4 - Clearance Declaration (завантажити)

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Національна чоловіча збірна України з регбі-15 провела перше тренування перед суботнім матчем зі збірною Швеції