Новина детально
24 березня 2018 р.

Здай кров - врятуй життя дитині!

Чемпіон України з регбі харківський «Олімп» взяв участь в соціальному проекті, покликаному допомогти дітям. «Здай кров - врятуй життя дитині» - таку назву отримала акція, в рамках якої 20 регбістів харківської команди стали донорами своєї крові для малюків, які проходять лікування в Обласній дитячій клінічній лікарні №1.

«На запрошення наших польських колег з регбійного клубу« Арка» (Гдиня), сьогодні ми з одноклубниками здали кров для дітей, що знаходяться на лікуванні в лікарні. Таким чином, ми зародили для себе нову традицію і одним тільки цим заходом вона не обмежиться. Також хочу звернутися до всіх регбійних команд України та спортивної громадськості Харкова з проханням взяти участь у подібній акції і стати донорами крові», - підкреслив капітан РК «Олімп» Сергій Церковний.

Варто відзначити, що гравцям і тренерському штабу клубу була організована екскурсія по ОДКЛ№1, за підсумками якої головний лікар Оксана Піонтковська подякувала усім спортсменам за їх участь у розвитку донорства. У свою чергу головний тренер РК «Олімп» Валерій Кочанов побажав міцного здоров'я всім пацієнтам, а також підкреслив, що буде радий бачити весь персонал лікарні на домашніх матчах РК «Олімп».

rcolimp.com.ua

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
Українські регбісти посіли 3-є місце на міжнародному турнірі з регбі-15 «RUGBY AMBER CUP»