Новина детально
24 січня 2018 р.

Дмитро Кірсанов: «Рівень організації у головній французькій академії регбі «Маркусі» здається недосяжним»

Тренер одеських команд «КРЕДО-1963» і «Отрада», Дмитро Кірсанов, розповів про досвід участі в семінарі World Rugby / Rugby Europe, за підсумками якого фахівець отримав сертифікат третього рівня.

«Другий рівень був більше спрямований на методику та систему побудови тренувань. Третій же акцентовано на роботу головних тренерів в командах, де необхідно координувати роботу тренерського штабу, як це відбувається в професійних клубах. Однією з неофіційних цілей семінару було налагодження комунікацій між тренерами з різних країн, для обміну досвідом і знаннями.

Завжди цікаво послухати, як інші фахівці вибудовують тренувальний процес і яке у них бачення тих чи інших елементів гри, або методик, які розширюють тренерські можливості і показують нові способи розвитку вправ. Навчання проходило в головній французькій академії регбі «Маркусі». Рівень організації комплексу здається недосяжним. На території розташовано шість полів: чотири трав'яних і два штучних, одне з яких крите і придатне для занять за будь-яких погодних умовах.

На цій базі тренуються абсолютно всі збірні Франції - від головної національної до юніорських команд. Для регбістів створені всі умови, навіть окремий шлях до полів від житлового комплексу, щоб спортсменів не турбував персонал академії. У збірних немає лікарів, натомість французи підписали контракт з олімпійським медичним центром.

Під час курсу головний тренер молодіжної збірної Франції презентував програму підготовки команди U20. Тренувальний процес розписаний похвилинно на 365 днів. Для кожного гравця створений індивідуальний графік відпочинку, з рекомендаціями для клубів. У тренерський штаб входять 12 фахівців, які проводять необхідні розрахунки. Робота на високому рівні, схожа з науковими розробками».

Третій рівень тренерського сертифікату World Rugby / Rugby Europe дозволяє працювати в будь-якій європейській команді.

credo63.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха