Новина детально
24 березня 2017 р.

Новий осередок регбі організовано у Івано-Франківську

    За ініціативи тренера-викладача Івано-Франківської ДЮСШ №2 при підтримці студентської профспілки Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу з вересня 2016 року проводяться навчально-тренувальні заняття з регбі у ВНЗ. Ініціативу формування команди підтримано керівництвом кафедри фізичного виховання ІФНТУНГу і ректором університету Крижанівським Є. І.

    У календарний план Федерації регбі Івано-Франківської області на 2017 рік внесено заходи, у яких братиме участь новостворена команда. Першим і найголовнішим змаганням для регбістів університету стане участь у черговій Універсіаді з регбі-7, яка відбудеться у м. Ірпені (Київська обл.) з 26 по 28 квітня. Крім цього, запланована участь у регіональному відбірковому турнірі чемпіонату України з регбі-7.

    22 березня на полі СК ІФНТУНГ студенти-регбісти зіграли свій перший тренувальний поєдинок. Першими екзаменаторами дебютантів регбістів стала юніорська команда Івано-Франківської ДЮСШ №2, яка також веде підготовку до чемпіонату України з регбі-7, перший тур якого відбудеться 28-29 квітня в Одесі.

   Незважаючи на вищий рівень технічної і тактичної підготовки школярів, студенти показали, що їхня команда має значний потенціал.


http://firtka.if.ua



















 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха