Новина детально
19 серпня 2023 р.

«КРЕДО» та «Анатра» зіграли спаринг з регбі-15 за 35-градусної спеки

Сьогодні на одеському стадіоні «Академія Спорту» відбувся контрольний матч з регбі-15, у якому зустрілися флагман одеського регбі – «МЕТР+КРЕДО-1963» – та команда, складена з найстарших вихованців одеської школи «Анатра».

За домовленістю між командами, суперники мали зіграти гру у форматі трьох таймів по 20 хвилин, але провели на полі трохи менше: у справу втрутились шалена спека (+35 у тіні, а на сонці – усі +50), яка забрала чимало сил у регбістів, та… повітряна тривога.

Після оголошення тривоги пролунав фінальний свисток Дмитра Федішина, який сповістив про те, що перемогу з розгромним рахунком здобули «кредівці», а «анатрівці» отримали дуже важливий, неоціненний досвід гри у регбі-15 проти однієї з найсильніших команд України.

В цілому, усі залишилися задоволеними: гравці отримали ігрову практику, тренери побачили сильні та слабки місця, глядачі змогли поспостерігати за грою у регбі-15.

rugby.od.ua

 
21 червня 2024 г.
Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!

Відео галерея до новини «Регбісти Збірної Харківської області – володарі золотих медалей чоловічої Суперліги з регбі-7 сезону 2024 року!».

30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

 
Чемпіонат України з регбі-7 серед чоловічих команд Суперліги відвідали Незламні! (ФОТО)