Новина детально
05 жовтня 2022 р.

Роман Надточій: «Команда вмотивована і готова боротись за найвищі нагороди Чемпіонату України з регбі-7»

Вже найближчими вихідними команда черкаського МСК «Дніпро» зіграє у Чемпіонаті України з регбі-7 серед команд вищої ліги – 8 жовтня у Львові.

Головний тренер команди черкаського МСК «Дніпро» Роман Надточій, який зараз є  військовослужбовцем Збройних Сил України, розповів клубній пресслужбі про підготовку команди до змагань в умовах, що диктує воєнний стан:

– Склад команди є достатньо стабільним. Хлопці вже третій рік постійним складом виступають в Чемпіонаті України та студентських змаганнях. На даний час, через різні фактори, не має можливості розраховувати на весь склад. Проте команда вмотивована і готова боротись за найвищі нагороди. Цього року, в Чемпіонаті України з регбі-7, візьме участь 9 гравців команди МСК «Дніпро»: Примаченко Олександр, Холодний Ярослав, Мельниченко Андрій, Горбань Владислав, Рибар Дмитро, Гордієнко Нікіта, Танський Владислав, Боровик Нікіта, Плосконос Богдан.

– Коли команда почала підготовку до чемпіонату і як вона проходила?

– Підготовку цього року до чемпіонату команда почала в серпні, як тільки Федерація України оголосила про можливість проведення Всеукраїнських змагань. Виконуючи військовий обов’язок, побудувати повноцінний тренувальний процес для команди, мені складно. Але всі ми пристосовуємось до нових реалій, що диктує нам воєнний стан. Тож окрім звичних ігрових тренувань, ми з командою спілкуємось дистанційно, аналізуємо ігри суперників, переглядаємо відео ігор та проводимо багато часу в спортивних залах.

Поїхати з командою та давати  тренерські настанови під час ігор Чемпіонату я не маю можливості. Тож вірю в хлопців і триматиму міцно за них кулаки!

cherkassy-sport.com

 
30 вересня 2023 г.
Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»

Відео галерея до новини «Чемпіонат України з регбі-15 (чоловіки): збірна команда м. Києва вдома розгромила одеський «Кредо-63»».

25 вересня 2023 г.
КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!

Відео галерея до новини «КЛАСИЧНЕ РЕГБІ ПОВЕРНУЛОСЯ НА РЕГБІЙНІ ПОЛЯ УКРАЇНИ!».

 
У Рівному відбувся Відкритий кубок Рівненської області з регбі-7 памꞌяті Героя України Володимира Стельмаха